Od 16. marca poslujemo na daljavo

Skladno z ukrepi Vlade republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja ravnamo tudi v Zavarovalnici Sava v največji skrbi za vaše zdravje in preprečevanje širjenja koronavirusa.

Obveščamo vas, da s ponedeljkom, 16. marcem 2020, do nadaljnjega zapiramo vse naše poslovalnice in prehajamo na delo na daljavo. Vsekakor se bomo potrudili, da bo delovni proces tudi v tem času za vas potekal kar se da nemoteno.

Za sklenitev zavarovanj in podaljšanje smo vam na voljo na telefonski številki 080 19 20 in na elektronskem naslovu info@zav-sava.si, preko elektronske pošte oziroma telefona pa se lahko obrnete tudi na svojega zavarovalnega zastopnika.

Zaradi nekoliko okrnjenega delovanja bo morda prihajalo do časovnih zamikov pri obravnavi škodnih zahtevkov.

Zavarovalce, ki želite v tem času prijaviti zavarovalni primer, prosimo:

  • da prijavo opravite preko naše spletne strani ali pokličete na 080 19 20,
  • za več strpnosti, saj bodo naše telefonske linije bolj obremenjene,
  • da prispevate k hitri obravnavi škode tako, da posredujete popolno dokumentacijo.

O obravnavi škodnega dogodka vas bomo sproti obveščali, posluževali pa se bomo cenitev na daljavo. Če to ne bo mogoče, bomo zadeve urejali, ko se bo situacija glede preventivnih zdravstvenih ukrepov stabilizirala.

Želimo vam vse dobro in vam tudi mi polagamo na srce, da smo v tem trenutku prav vsi odgovorni za svoje zdravje in zdravje naših bližnjih.

Hvala, ker razumete in s tem prispevate k svoji varnosti in varnosti drugih ljudi.

Ostanite zdravi.

Zavarovalnica Sava

AKTUALNO

Ostale novice

Obvestilo o spremembi naslova

Spoštovani, lepo pozdravljeni, obveščamo vas, da Zavarovalnica Sava s sedežem v Mariboru od 26. januarja 2023 posluje na novem poslovnem naslovu: Zavarovalnica Sava, d. d., Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor.

Čas je, da oplemenitite svoje naložbe

Oktober je mesec varčevanja. In tukaj je nova priložnost za varčevanje , ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi. Z dodatnim enkratnim vplačilom v sklade boste lažje dosegli...

Nova priložnost za varčevanje

Spoznajte novo priložnost za varčevanje , ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi. Z dodatnim enkratnim vplačilom v sklade boste lažje dosegli želene donose in ustvarili...

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ