Poslali smo vam obvestilo

Od nas ste prejeli obvestilo, s katerim v skladu z našo obljubo 'Nikoli sami' skrbimo za vas in vašo zavarovalno pogodbo, sklenjeno pri Zavarovalnici Sava. Vaš kontaktni podatek (telefonsko številko, e-naslov) smo pridobili kadarkoli v zadnjih desetih letih v okviru zakonitega opravljanja dejavnosti zavarovalstva.

Če želite tovrstna sporočila prejemati na drug naslov, lahko kontaktni podatek spremenite tukaj. Preklic njihovega prejemanja ni mogoč, saj niso namenjena trženju naših produktov in storitev.

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 080 19 20 in po e-pošti na naslovu info@zav-sava.si.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE