Maš to!

1 % spremembe na dan ti lahko spremeni življenje!

PRIDOBI SPREMLJEVALNIK NAVAD

{{ banner modifications }}

'Maš to!' je projekt, v okviru katerega zaposleni Zavarovalnice Sava iščemo in razvijamo rešitve, s katerimi želimo mladim pomagati pri doseganju zastavljenih ciljev, uresničevanju potenciala in soočanju z vsakodnevnimi izzivi. Na projektu sodeluje široka ekipa sodelavcev in zunanjih strokovnjakov s področja duševnega zdravja in inoviranja.

Ljudje podcenjujemo moč manjših sprememb, ki jih dnevno uvajamo v svoje življenje. Le 1 % sprememb na dan prinese radikalne spremembe v enem letu. Zato je zelo pomembno, da svoj napredek redno načrtujemo in spremljamo. Na spodnji povezavi te čaka brezplačno in enostavno orodje za načrtovanje in spremljanje napredka pri doseganju sprememb v tvojem življenju.

Cilji so dobri za določanje smeri, ampak sistemi so najboljši za napredovanje..

James Clear, Atomic Habits

{{ anchor }}

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE