Čelade

Varno ne pomeni dolgočasno!

Tukaj je hit poletja, obvezna oprema jeseni, zvezda zime in najboljši dodatek pomladi - ročno poslikana izpod rok vsestranskega umetnika Azrama, ki je ustvaril 5 unikatnih dizajnov čelad, s katerimi se lahko varno podaš na raziskovanje mesta ali narave s svojim najljubšim mikromobilnim sredstvom.

Izberi svojo unikatno poslikano čelado in z malo sreče bodo tvoje mikromobilne poti postale tako vroče, da se bo za tabo kar kadilo! 🔥

Kdo so srečni nagrajenci?

  • Čelado Break free prejme Tai Detiček
  • Čelado No limits prejme Andraz Šterk
  • Čelado Knock on wood prejme Klara Franceskin
  • Čelado Splash it prejme Žiga Zorman
  • Čelado Brick it on prejme Iva Ocvirk
     

Hvala vsem, ki ste se potegovali za ročno poslikane čelade izpod rok umetnika Azrama in čestitke vsem zmagovalcem/kam, ki boste na svojih mikromobilnih poteh nosili unikatne čelade!  

Osvojite Bucayevo novo knjigo

Spomini na bogat in navdihujoč pogovor s psihoterapevtoma ter pisateljema Demianom in Jorgejem Bucayem v Cankarjevem domu so še zelo živi. In prav to je bil navdih, da desetim srečnežem v nagradni igri, ki poteka na Instagram profilu @_mas_to, podarjamo še čisto svežo prevedeno Bucayevo knjigo Mit o sreči. 🌼

PREBERITE VEČ

Z Maš to na predavanje priznanih psihoterapevtov Bucay 🔊

Prisluhni priznanima psihoterapevtoma Bucay v živo v Ljubljani.

PREBERITE VEČ

S Petrol klubom do 12 % cenejšega Zavarovanja mikroMOBILNOSTI

V sodelovanju s Petrol klub do 12 % popusta za Zavarovanje mikroMOBILNOSTI.

PREBERITE VEČ

Na Maš to profilu podarjamo knjigo Davida Zupančiča

Se želiš potopiti v svet poln izkušenj, strahov, zmag, porazov, se dotakniti duševnega zdravja in se ob hudomušni uspešnici nasmejati življenju, ki ga v svoji knjigi opisuje David Zupančič?

PREBERITE VEČ

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE