Obvestilo o posodobljenih zavarovalnih pogojih za zavarovanje nevarnosti izgubljenih ali ukradenih plačilnih ali kreditnih kartic Delavske hranilnice d.d.

Stranke obveščamo, da smo posodobili zavarovalne pogoje nevarnosti izgubljenih ali ukradenih plačilnih / kreditnih kartic Delavske hranilnice d.d. Posodobljeni Splošni pogoji za zavarovanje kartic Delavske hranilnice d.d. z oznako SP KARDH 01/23, ki širijo kritje pri zavarovanih nevarnostih Rop ali roparska tatvina gotovine zavarovanca in Uničenje kartic, začnejo veljati z dnem 1.2.2023. Širše zavarovalno kritje predstavlja dodatno ugodnost za zavarovance, ob čemer se limiti kritja in zavarovalna premija ne spreminjajo. Posodobljene zavarovalne pogoje preverite na povezavi, lahko pa jih pridobite tudi v poslovalnicah Delavske Hranilnice d.d. ali s klicem na brezplačno telefonsko številko zavarovalnice 080 19 20.

AKTUALNO

Ostale novice

Kako ravnati v primeru napovedi vremenskih ujm

Vreme nam v zadnjem mesecu žal nikakor ne prizanaša. Za vas smo zato strnili nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki so vam lahko v teh težkih vremenskih okoliščinah v pomoč pri preventivnem ravnanju v primeru toče, neurij in poplav.

V ponedeljek , 14. 8. 2023, bomo strankam na voljo

Obveščamo vas, da bodo v ponedeljek, 14. 8. 2023, naše poslovne enote in škodni centri po Sloveniji odprti po spodnjem razporedu.

Škoda zaradi poplav: najpogostejša vprašanja

Da bo prijava in obravnava škode kar najlažja, smo za vas odgovorili na nekaj najbolj pogostih vprašanj, za več informacij pa smo vam na voljo na 080 19 20.

Pomembno obvestilo

Obveščamo vas, da je z današnjim dnem zaradi stabilizacije izrednih vremenskih razmer ponovno možno skleniti tudi novo zavarovanje, ki vključuje riziko poplave, oziroma slednjega dodati na že obstoječo polico premoženjskega zavarovanja.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE