Pojdite z nami na finale WTA turnirja!

TENIŠKA RAZGLEDNICA IZ PORTOROŽA

Objavite teniško razglednico iz Portoroža na svojem Instagram profilu, označite Instagram profil naše zavarovalnice in sodelujte v žrebu za dve vstopnici za ogled finala WTA Zavarovalnica Sava Portorož, ki bo 19. septembra 2021 na centralnem igrišču teniškega centra v Portorožu. V nagradni igri bomo podarili 3-krat po 2 vstopnici. 

Srečno!

PRAVILA IN POGOJI

TENIŠKI KVIZ

Izpolnite teniško obarvani kviz v okviru teniškega festivala, ki bo potekal med 9. in 31. 8. 2021 v Portorožu, in sodelujte v nagradni igri! Nagrada je več kot mamljiva, 3 nagrajence bomo namreč v družbi še ene osebe gostili v finalu turnirja WTA. 

Preizkusite se in se pozabavajte s teniškim kvizom, mi pa držimo pesti, da vam bo sreča pri žrebu naklonjena! 

Preberite več v pravilih in pogojih nagradne igre s klikom na spodnjo povezavo. 

NAGRAJENCI, ČESTITAMO! Se vidimo v Portorožu!

  • Oto
  • Alex
  • Tomaž

O prevzmu vstopnic, s katerimi si boste lahko v dvoje ogledali finale WTA Zavarovalnica Sava Portorož, vas obvestimo na e-naslov, s katerim ste sodelovali v nagradni igri.
 

SODELUJTE

PRAVILA IN POGOJI

Osvojite Bucayevo novo knjigo

Spomini na bogat in navdihujoč pogovor s psihoterapevtoma ter pisateljema Demianom in Jorgejem Bucayem v Cankarjevem domu so še zelo živi. In prav to je bil navdih, da desetim srečnežem v nagradni igri, ki poteka na Instagram profilu @_mas_to, podarjamo še čisto svežo prevedeno Bucayevo knjigo Mit o sreči. 🌼

PREBERITE VEČ

Z Maš to na predavanje priznanih psihoterapevtov Bucay 🔊

Prisluhni priznanima psihoterapevtoma Bucay v živo v Ljubljani.

PREBERITE VEČ

S Petrol klubom do 12 % cenejšega Zavarovanja mikroMOBILNOSTI

V sodelovanju s Petrol klub do 12 % popusta za Zavarovanje mikroMOBILNOSTI.

PREBERITE VEČ

Na Maš to profilu podarjamo knjigo Davida Zupančiča

Se želiš potopiti v svet poln izkušenj, strahov, zmag, porazov, se dotakniti duševnega zdravja in se ob hudomušni uspešnici nasmejati življenju, ki ga v svoji knjigi opisuje David Zupančič?

PREBERITE VEČ

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE