Pojdite z nami na finale WTA turnirja!

TENIŠKA RAZGLEDNICA IZ PORTOROŽA

Objavite teniško razglednico iz Portoroža na svojem Instagram profilu, označite Instagram profil naše zavarovalnice in sodelujte v žrebu za dve vstopnici za ogled finala WTA Zavarovalnica Sava Portorož, ki bo 19. septembra 2021 na centralnem igrišču teniškega centra v Portorožu. V nagradni igri bomo podarili 3-krat po 2 vstopnici. 

Srečno!

PRAVILA IN POGOJI

TENIŠKI KVIZ

Izpolnite teniško obarvani kviz v okviru teniškega festivala, ki bo potekal med 9. in 31. 8. 2021 v Portorožu, in sodelujte v nagradni igri! Nagrada je več kot mamljiva, 3 nagrajence bomo namreč v družbi še ene osebe gostili v finalu turnirja WTA. 

Preizkusite se in se pozabavajte s teniškim kvizom, mi pa držimo pesti, da vam bo sreča pri žrebu naklonjena! 

Preberite več v pravilih in pogojih nagradne igre s klikom na spodnjo povezavo. 

NAGRAJENCI, ČESTITAMO! Se vidimo v Portorožu!

  • Oto
  • Alex
  • Tomaž

O prevzmu vstopnic, s katerimi si boste lahko v dvoje ogledali finale WTA Zavarovalnica Sava Portorož, vas obvestimo na e-naslov, s katerim ste sodelovali v nagradni igri.
 

SODELUJTE

PRAVILA IN POGOJI

S prijateljem osvojita bidon

Označi svojega tekaškega prijatelja in osvoji nagrado 2x stekleni bidon za vodo.

PREBERITE VEČ

Osvoji knjižno uspešnico Vse je v redu

Se želite podati na potovanje od spoznavanja tesnobe in premagovanja strahov do sprejemanja življenja in ustvarjanja zaupanja? Vida Igličar piše o svojih življenjskih izkušnjah in razkriva, kako se je soočala z izzivi in skrbjo za svoje duševno zdravje.

PREBERITE VEČ

Nagradna igra ABA liga

Letos smo pod okriljem Zavarovalne skupine Sava postali ponosni sponzor ABA lige.  Po 26. krogih, se je Cedevita Olimpija uspešno uvrstila v četrtfinale, zato bomo nekomu podarili dve vstopnici za nedeljsko tekmo v Areni Stožice!

PREBERITE VEČ

Prejmite brezplačno knjigo iger Počitnice so igra

Ljubitelji zabavnih iger, pozor! Prejmite brezplačno knjigo iger in doživite čarobnost potovanj na povsem nov način.

PREBERITE VEČ

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE