Priročna sklenitev zavarovanja s podpisom na daljavo

Podpis zavarovalne pogodbe in ostale pripadajoče dokumentacije na daljavo je sodobna rešitev, ki smo jo v Zavarovalnici Sava razvili z namenom, da vam omogočimo sklepanje zavarovanj na daljavo. Zavarovanje lahko uredite čisto preprosto od koderkoli, tudi iz udobja vašega naslonjača, s tem pa prihranite svojo dragoceno energijo in čas. Postopek je namreč enostaven in več kot priročen.

Kaj potrebujete za sklenitev zavarovanja na daljavo?

Ko želite poskrbeti za svojo varnost in/ali varnost vaših najdražjih, kontaktirajte svojega zastopnika, ki vam bo svetoval pri izbiri zavarovanja, ki bo po vaši meri in bo najbolje ustrezalo vašim željam ter življenjskemu obdobju, v katerem se nahajate.

Če svojega zastopnika še nimate, nam to sporočite na:

Potrebovali bomo tudi informacijo, iz katerega kraja prihajate in mobilno številko ali e-naslov, kjer ste dosegljivi. Z veseljem vas bomo povezali z našim svetovalcem iz vaše bližnje okolice.

Za sklenitev na daljavo potrebujete:

  • pametno napravo (telefon, tablico),
  • dostop do interneta,
  • veljaven e-naslov.

Kako podpišete zavarovalno pogodbo na daljavo?

  • Z zastopnikom dogovorite zavarovalna kritja,
  • v SMS-u prejmete kodo za dostop do zavarovalne e-dokumentacije,
  • kliknete na povezavo, ki ste jo prejeli na vaš e-naslov,
  • kodo vpišete v pojavno okence,
  • dokumente pregledate in jih podpišete,
  • zavarovanje je s tem uspešno sklenjeno.

Zavarovalno polico in ostalo dokumentacijo vam po podpisu pošljemo na vaš e-naslov. Če urejate avtomobilsko zavarovanje, boste za registracijo vozila potrebovali potrdilo o obveznem zavarovanju, ki ga morate predložiti v fizični obliki, zato en prijazen opomnik, da ga natisnete, preden se odpravite po teh opravkih.

Če potrebujete v zvezi s tem še kakšno informacijo ali pomoč, smo vam z veseljem na voljo na:

AKTUALNO

Ostale novice

Povabilo k oddaji ponudbe za izvedbo zunanje presoje kakovosti delovanja notranje revizije v družbah Zavarovalne skupine Sava

Vabimo vas k oddaji ponudbe za izvedbo neodvisne zunanje presoje kakovosti delovanja funkcije notranje revizije v letu 2024 v 12 družbah Zavarovalne skupine Sava. Obvladujoča družba Sava Re skupaj z odvisnimi družbami oblikuje Zavarovalno skupino Sava, ki sicer deluje v šestih državah regije Adria.

Ujemite edinstveno priložnost v mesecu varčevanja!

Ne zamudite edinstvene priložnosti, ki vam jo nudimo v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, pri katerem ste izbrali izključno Sava Infond sklade.

Kako ravnati v primeru napovedi vremenskih ujm

Vreme nam v zadnjem mesecu žal nikakor ne prizanaša. Za vas smo zato strnili nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki so vam lahko v teh težkih vremenskih okoliščinah v pomoč pri preventivnem ravnanju v primeru toče, neurij in poplav.

Škoda zaradi poplav: najpogostejša vprašanja

Da bo prijava in obravnava škode kar najlažja, smo za vas odgovorili na nekaj najbolj pogostih vprašanj, za več informacij pa smo vam na voljo na 080 19 20.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE