Z video identifikacijo do življenjskega zavarovanja na daljavo

Nekatere reči postajajo zahvaljujoč sodobni tehnologiji in vedno večji naklonjenosti ljudi k uporabi najsodobnejših načinov komuniciranja na daljavo še dostopnejše in enostavnejše.

V Zavarovalnici Sava smo prisluhnili navadam ljudi, ki uporabljajo naše zavarovalniške storitve. Osredotočili smo se na pomembnost povezanosti na daljavo, zato smo kot prvi v branži razvili lastno videoelektronsko identifikacijo - postopek popolnoma varnega preverjanja identitete z video klicem na daljavo. Da bo postopek za vas še lažji, vas bo pri tem vodil naš sodelavec, ki vam bo v pomoč pri vseh korakih, ki jih morate opraviti na poti k uspešno sklenjenemu zavarovanju.

Čemu služi

Postopek video identifikacije je namenjen preverjanju in potrditvi identitete sklenitelja življenjskega zavarovanja na daljavo in ga predpisuje Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT-1).

Kaj pri postopku potrebujete in kako poteka

Z zastopnikom uredite življenjsko zavarovanje in podpišete zavarovalno pogodbo ter ostalo zavarovalno dokumentacijo s podpisom na daljavo. Zavarovanje prične veljati na dogovorjeni datum, če je do takrat opravite tudi postopek video identifikacije. Kako poteka in kaj pri tem potrebujete, vam predstavljamo v kratkem videu.

POGLEJTE VIDEO

Med postopkom bo naš sodelavec preveril:

  • ujemanje vaših podatkov, zabeleženih pri sklenitvi zavarovanja, s podatki na vašem osebnem dokumentu,
  • vrsto, številko, datum izdaje, datum veljavnosti in naziv izdajatelja uradnega osebnega dokumenta,
  • obstoj zaščitnih elementov osebnega dokumenta,
  • morebitni vpliv tretjih oseb na vašo voljo …

Naredil bo posnetke zaslona z vašo podobo, zajel posnetek vašega uradnega osebnega dokumenta, postopek pa se bo zvočno posnel.

Zajete podatke in rezultat identifikacije bomo uporabili izključno za namen preverjanja in ugotavljanja identitete pri sklepanju življenjskega zavarovanja, pri čemer poudarjamo, da gre za uveljavljen in popolnoma varen postopek, ki je ena od naših sodobnih rešitev, s katerimi smo tukaj za vas in vam omogočamo enostavno urejanje zadev z našo zavarovalnico na daljavo.

AKTUALNO

Ostale novice

Kako ravnati v primeru napovedi vremenskih ujm

Vreme nam v zadnjem mesecu žal nikakor ne prizanaša. Za vas smo zato strnili nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki so vam lahko v teh težkih vremenskih okoliščinah v pomoč pri preventivnem ravnanju v primeru toče, neurij in poplav.

V ponedeljek , 14. 8. 2023, bomo strankam na voljo

Obveščamo vas, da bodo v ponedeljek, 14. 8. 2023, naše poslovne enote in škodni centri po Sloveniji odprti po spodnjem razporedu.

Škoda zaradi poplav: najpogostejša vprašanja

Da bo prijava in obravnava škode kar najlažja, smo za vas odgovorili na nekaj najbolj pogostih vprašanj, za več informacij pa smo vam na voljo na 080 19 20.

Pomembno obvestilo

Obveščamo vas, da je z današnjim dnem zaradi stabilizacije izrednih vremenskih razmer ponovno možno skleniti tudi novo zavarovanje, ki vključuje riziko poplave, oziroma slednjega dodati na že obstoječo polico premoženjskega zavarovanja.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE