Asistenca Zdravnik na daljavo

Svojemu zavarovanju priključite asistenčno storitev Zdravnik na daljavo in si zagotovite hiter in strokoven posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine po telefonu ali video klicu vsakič, ko ga potrebujete.

Zakaj skleniti asistenco?

 • Omogočamo strokoven posvet na daljavo po telefonu ali video klicu.
 • Na voljo vse dni v letu med 6. in 22. uro.
 • Omogočamo tudi klice iz tujine.
 • Rezultat posveta je pisno mnenje (pisna delovna diagnoza) zdravnika splošne/družinske medicine.

Promo image

Komu je namenjena?

Dostop do zdravnika splošne/družinske medicine (tudi po telefonu) je v zadnjih časih postal zelo zahteven in čas, ki nam ga posveti osebni zdravnik, je omejen na le nekaj minut. Zato smo v Zavarovalnici Sava razvili asistenčno storitev Zdravnik na daljavo.   
  
Storitev Zdravnik na daljavo je primerna tako za vas kot za vse vaše ožje družinske člane, ki živijo na istem naslovu in so stari 16 let ali več, in jo lahko priključite Premoženjskemu zavarovanju DOM ali Vseživljenjskemu naložbenemu zavarovanju Moj življenjski plus. Storitev omogoča dostop do zdravnika splošne ali družinske medicine.

Kaj vključuje?

Storitev Zdravnik na daljavo vključuje oziroma zagotavlja dvoje: 

 • prvo informacijo,

 • posvet glede nadaljnega zdravljenja.

Več o vključenih storitvah lahko preberete spodaj.

Promo image

Prva informacija

S Prvo informacijo vam že ob prvem pojavu zdravstvenih težav zagotavljamo posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine, ki bo podal svoje strokovno mnenje in priporočil možnosti zdravljenja. Velja tudi za že obstoječa stanja, pokličete pa lahko tudi iz tujine. Rezultat posveta je pisno mnenje (pisna delovna diagnoza).

Posvet glede nadaljnjega zdravljenja 

Če vam je zdravnik že postavil diagnozo, si lahko z vso zbrano dokumentacijo rezervirate termin za posvet, naš zdravnik pa vam bo po pregledu prejete dokumentacije in opravljenem pogovoru podal predloge glede nadaljnjega zdravljenja. V te predloge uvrščamo tudi alternativne oblike zdravljenja.  
V primeru, da imate sklenjeno zdravstveno zavarovanje Zdravje in se odločite za nadaljnje zdravljenje, velja tudi pisna diagnoza zdravnika na daljavo in bodo upoštevana kritja iz zavarovanja Zdravje. 

Zakaj so asistenco sklenili drugi?

 • Omogočamo enostaven in hitro dostopen video ali telefonski posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine.
 • Posvet z zdravnikom boste praviloma opravili že naslednji dan po rezervaciji termina tudi med vikendi in prazniki.
 • Omogočamo tudi klice iz tujine.
 • Po opravljenem posvetu zdravnik pripravi pisno zdravniško mnenje, diagnozo ali izvid, ki je dovolj za nadaljnje specialistične preglede v okviru Zdravstvenega zavarovanja Zdravje.
 • Ker ni čakalnih vrst, boste prihranili veliko časa.
Person image

Asistenca v praksi

Zavarovancu se je čez noč na ledvenem predelu pojavila velika modrica. Večkrat je klical svojega osebnega zdravnika, vendar ga ni uspel priklicati. Zato je zavarovanec izkoristil storitev Zdravnik na daljavo. Med video klicem mu je zdravnik postavil diagnozo in svetoval o različnih možnostih zdravljenja – zaključila sta že v nekaj minutah. Zavarovanec je upošteval navodila zdravnika in v tednu dni je modrica izginila.

Vsakič, ko svoje simptome preverim na spletu, opazim, da me po mnenju spletnih zdravniških strokovnjakov čakata le še muka in trpljenje. Zato sem sklenil storitev Zdravnik na daljavo, da lažje kontaktiram zanesljivega zdravnika in dobim preverjene informacije in napotke.

Čarli
Vsebina objavljena na spletni strani je splošnega informativnega značaja. Podrobna vsebina Asistenc in Zavarovanj je opredeljena v zavarovalnih pogojih.

Asistenco lahko priključite zavarovanjem:

Moj življenjski Plus

Življenjsko zavarovanje, za vse aktivne med 40. in 80. letom. Sklenete ga lahko obveznega zdravniškega pregleda ali preverjanja zdravstvenega stanja.

PREBERITE VEČ

Premoženjsko zavarovanje DOM

Premoženjsko zavarovanje za vse lastnike ali najemnike premičnin in nepremičnin s široko paleto asistenčnih storitev in več kot 50 kritij.

PREBERITE VEČ

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje, na katerega niste našli odgovora?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

ali pošljite sporočilo

Pošiljanje sporočila ni bilo uspešno.

Pošiljanje sporočila je bilo uspešno.

Aktualna ponudba

Side image

Svetovalnica

Z vami smo v stiku tako, kot vi želite.

Spletna prijava in ogled škode na daljavo 

Prijavite škodo na spletu, povežite se s cenilcem in nam omogočite hiter ogled škode s pomočjo kamere na vaši pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Svetovalnica za mlade

Mama ne izbira, kaj počneš v prostem času. Ali še vedno ureja zavarovanja zate?

PREBERITE VEČ

Potrdite identiteto z video klicem

Preverjanje identitete zavarovanca je za sklenitev življenjskega zavarovanja nujna. To odslej opravite kar z video klicem - na daljavo.

PREBERITE VEČ

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ