PRENEHANJE VELJAVNOSTI VIGO ZAVAROVANJA


Obveščamo vas, da 30. 9. 2021 ugašamo VIGO zavarovanje. To smo primorani storiti zaradi težav pogodbenega partnerja, ki ne more več zagotavljati delovanja VIGO boxa in asistenčnih storitev, ki jih je le-ta omogočal (SOS klic v sili, napredna analitika vožnje, 24/7 nadzor nad motorjem).

Vsa veljavna VIGO zavarovanja tako prenehajo veljati 30. 9. 2021 po izteku 24. ure. Prenehanje VIGO zavarovanja ne vpliva na veljavnost drugih motorističnih zavarovanj.

Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

KAKO RAVNATI, GLEDE NA TO, KJE STE VIGO ZAVAROVANJE SKLENILI 

  • Pri zavarovalnem zastopniku – prosimo vas, da čimprej oz. najkasneje do 29. 9. 2021 kontaktirate svojega zavarovalnega zastopnika ali nas pokličete na 080 19 20, kjer smo vam na voljo ob delavnikih med 8. in 19. uro.
  • Na spletu – prosimo vas, da nas čimprej oz. najkasneje do 29. 9. 2021 pokličete na 080 19 20, kjer smo vam na voljo ob delavnikih med 8. in 19. uro.

Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

KAJ VAM OMOGOČAMO?

Če ste imeli sklenjeno VIGO zavarovanje ali avtomobilsko zavarovanje z dodatnim VIGO zavarovanjem, se lahko odločite za eno od spodnjih možnosti:

  • Povrnemo vam neizkoriščeni del premije VIGO zavarovanja za asistenčni del, ki ga ponudnik ne zagotavlja več (SOS klic v sili), medtem ko ohranite zavarovanje proti kraji in požaru ter obvezno in kasko zavarovanje. V opravičilo vam bomo ob vsakoletni obnovi zavarovanja za motor, ki je predmet vašega obstoječega VIGO zavarovanja, omogočali sklenitev zavarovanja proti kraji, tudi če se ne boste odločili za zavarovanje polnega kaska.
  • Povrnemo vam neizkoriščeni del premije VIGO zavarovanja v celoti (asistenčni del zavarovanja in zavarovanje proti kraji ter požaru), morebitna druga zavarovanja vaše zavarovalne police (npr. obvezno, kasko zavarovanje).

KAJ PA DELOVANJE VIGO BOXA?

Vaš VIGO box bo prenehal delovati 30. 9. 2021 po izteku 24. ure. Svetujemo vam, da ga odstranite s svojega motorja in ga ekološko zavržete.

VIGO zavarovanje je bilo najbolj napredno motoristično zavarovanje v Sloveniji. Ustvarili smo ga z mislijo na dodatno varnost motoristov in z velikim zagonom v sodelovanju s start-up podjetjem, ki je imelo z rešitvami za motoriste že izkušnje. Zlasti zaradi asistenčnih storitev, ki so na prvo mesto postavljale življenja motoristov in smo jih vzpostavili prav z VIGO boxom, smo verjeli, da ima ta inovativna motoristična platforma še kako svetlo prihodnost.

Končuje se žal drugače - podjetje, ki je zagotavljalo delovanje VIGO boxa in asistenčnih storitev, na žalost teh storitev več ne more zagotavljati. Resnično nam je žal, da zavarovanja posledično ne moremo več zagotavljati, a prepričani smo, da lahko tudi v prihodnje najdemo za vas najprimernejšo rešitev.

 

Hvala za razumevanje in hvala, ker ste nam zaupali na VIGO poti.  
Vse dobro vam želimo! 

 
Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}