Tudi na daljavo smo povezani. NIKOLI SAMI.

Preberite več

Zdravstveno zavarovanje Najboljši zdravniki sveta je oblika zavarovanja, ki omogoča dostop do drugega zdravniškega mnenja in zdravljenja pri najboljših zdravnikih in ustanovah za zdravljenje v tujini. V nujnih primerih potrebujemo in pričakujemo najboljšo in takojšnjo zdravstveno oskrbo vrhunskih strokovnjakov.

KAJ VKLJUČUJE ZAVAROVANJE NAJBOLJŠI ZDRAVNIKI SVETA?

DRUGO ZDRAVNIŠKO MNENJE

Drugo mnenje vrhunskega strokovnjaka za katerokoli bolezen* in/ali poškodbo kot posledico nezgode. Druge mnenje praviloma dobite med 14 in 21 dni.

NAJBOLJŠA ZDRAVNIŠKA OSKRBA

V primeru izpolnjevanja pogojev vam pripada oskrba v najprimernejši bolnišnici pri ustreznem strokovnjaku v drugi državi. Začetek zdravljenja je praviloma med 33 in 40 dni po začetku postopka.

RAKAVA OBOLENJA

Vključuje zdravljenje kateregakoli malignega tumorja, vključno z levkemijo, sarkomom in limfomom (razen kožni limfom), za katerega je značilna nenadzorovana rast in širitev malignih celic ter napad tkiv, kot tudi zdravljenje predmalignih tumorjev in in-situ karcinomov, ki so omejeni na epitel področja nastanka in niso prešli na stromo ali bližnja tkiva.

PRESADITVE ORGANA ŽIVEGA DAROVALCA

Vključuje kirurško presaditev ledvice, dela jeter, pljučnega režnja ali trebušne slinavke. Neozdravljivi organ je nadomeščen z drugim, enakim organom, ki ga daruje druga živa kompatibilna oseba.

PRESADITVE KOSTNEGA MOZGA

Vključuje kirurško presaditev kostnega mozga zaradi neozdravljive okvare njegove funkcije. Kostni mozeg je kompatibilen z drugim mozgom iste vrste, ki ga daruje: zavarovanec (transplantacija zavarovančevih gojenih celic) ali živa kompatibilna oseba.

TEŽJI OPERATIVNI POSEGI

Nevrokirurgija - vsebuje vse kirurške posege na možganih in/ali drugih znotraj lobanjskih strukturah, kot tudi benigne tumorje hrbtenjače.

Zamenjava in popravilo srčnih zaklopk - vključuje celotno zamenjavo ali popravilo ene ali več srčnih zaklopk.

Kirurška koronarna revaskularizacija (miokardna revaskularizacija) - vključuje kirurški poseg, ki je opravljen po predlogu kardiologa zaradi zožitve ali neprehodnosti ene ali več koronarnih arterij.

KOMU JE NAMENJENO?

Fizična oseba od 31 dni do 64. leta starosti.

TRAJANJE ZAVAROVANJA

ČE JE ZAVAROVANJE PRIKLJUČENO ŽIVLJENJSKEMU ZAVAROVANJU: zavarovalna doba znaša eno leto in se po poteku podaljša za enak čas trajanja, vendar največ do poteka osnovnega življenjskega zavarovanja.

ČE JE ZAVAROVANJE SKLENJENO SAMOSTOJNO: Zavarovalna doba znaša eno leto in se lahko podaljša najkasneje do zavarovalnega leta, v katerem bo zavarovanec dopolnil 84. leto starosti.

PREMIJE

Če je zavarovanje priključeno življenjskemu zavarovanju, premijo plačujete mesečno (velja tudi za osnovno polico življenjskega zavarovanja).

Če je zavarovanje sklenjeno samostojno, premijo lahko plačujete mesečno, četrtletno, polletno ali letno.

TABELA PREMIJ

PRENESI PRODUKTNO MAPO

Preverite možnosti zavarovanja in kritja ter si dosledno preberite pogoje zavarovanja.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Zdravljenje pri najboljših zdravnikih po vsem svetu.

  • Drugo zdravniško mnenje s strani svetovnih zdravstvenih strokovnjakov.

  • Kritje stroškov in celotna organizacija prevoza in nastanitve zavarovanca in spremljevalca.

  • Možnost odobritve posebnega popusta v primeru zavarovanja celotne družine.

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

Prijava škode

{{title}}

Pridobite ponudbo

Prijava škode

{{title}}

{{zavText}}

Prijava škode

SKLENITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}