Najboljša potovalna enduro motorna kolesa

Izbira pravega motornega kolesa, ki bi najbolje ustrezala vsem našim potrebam in željam je lahko pravi projekt. Predenj se odločimo za nakup, si moramo odgovoriti na vprašanje, kakšen stil vožnje nam najbolj odgovarja.

Med priljubljene vrste motociklov spadajo enduro motorji (adventue), ki so odlična izbira za dolge vožnje ali celo potovanja. Takšni motorji imajo dovolj veliko zmogljivost, udobnejše potovalne pnevmatike in izboljšano vzmetenje, ki se dobro obnese tudi na zahtevnejšem cestnem terenu. Če se odločate za nakup takšnega motorja, smo za vas pripravili seznam najboljših ;)

Suzuki V-Strom 1000 ABS

Suzuki V-Strom 1000 ABS ima glede na predhodni model povečano zmogljivost motorja, bolj optimalno porabo goriva in je bolj udoben. Ponuja tudi več varnostnih sistemov, močan motor pa bo poskrbel za ravno pravo mero adrenalina.

Kawasaki Versys

Kawasaki Versys je eden boljših iz sveta enduro motorjev. Omogoča enostavno manevriranje tako pri nizkih kot visokih hitrostih, hkrati pa njegova pozicija sedeža omogoča ustrezen pogled na cesto.

Honda Africa Twin

Honda Africa Twin je zelo vsestransko motorno kolo, zato ga je težje uvrstiti v eno vrsto motornih koles. Model Africa Twin je nastal leta 1988 in spada med najbolj popularna enduro motorna kolesa. Omogoča optimalno porabo goriva, zato je primeren za daljša potovanja. Najnovejši modeli imajo tudi možnost prilagajanja načinov vožnje, kjer lahko uporabnik tudi izklopi ABS sistem na zadnjem kolesu.

Yamaha Super Tenere

Če iščete enduro motor, ki vam po pognal adrenalin po žilah, je Yamaha Super Tenere prava izbira. S svojiim 1199 ccm motorjem izžareva moč in je primeren za terensko vožnjo in vožnjo po asfaltu. Zaradi svoje posebne tehnologije, zagotavlja optimalno upravljanje.

BMW R1200GS

BMW R1200GS ponuja prijetno in udobno vožnjo. Dizajn njegovih koles se precej razlikuje od tradicionalne oblike enduro motorjev, a mu v vseh pogledih laska. Njegova moderna tehnologija pa ga naredi še bolj konkurenčnega.

Ducati Multistrada 1260 Enduro

Ducati Multistrada 1260 Enduro je zagotovo en izmed najbolje oblikovanih motornih koles. Pohvali se lahko z dobrim vzmetenjem in napredno tehnologijo. Zaradi svojih zmogljivosti je Multirstada 1260 nedvomno en najboljših motociklov za pustolovščine z motorjem in najboljši spremljevalec za katerega koli motorista.

KTM Adventure 990

KTM Adventure 990 je pravzaprav terensko motorno kolo in je primerno za vožnjo po peščenih cestah, v gorah ali po gozdnih površinah. Pod lepo oblikovanimi deli se skriva izredno močno ogrodje, k vas ne bo razočaralo niti na še tako zahtevnem terenu.

KTM Adventure 1290

Dlje, ko se voziš s tem motociklom, bolje se zavedaš, kako prijetna in udobna je vožnja z njim. Njegov sistem omogoča, da lahko izbirate med štirimi načini vožnje, ki jo voznik izbere glede na način vožnje. KTM omogoča gladko manevriranje, vožnja z njim pa je zelo prijetna in udobna.

Triumph Tiger 800

Triumh Tiger 800 je en izmed najpopularnejših Triumphovih modelov. Njegove funkcije in dizajn sta bila nadgrajena. S tem pa je postal motorno kolo, ki je primerno za vse situacije, ki jih lahko doživite na cesti.

Nakup enega izmed naštetih motorjev je zagotovo odlična naložba za prihodnost. Ob tem pa je pomembno, da izberete tistega, ki je vam najbolj pisan na kožo in na katerem se počutite varnega. Za vašo varnost pa bo poskrbel tudi Vigo, ki poleg najbolj učinkovitega zavarovanja proti kraji ponuja tudi avtomatski SOS klic v sili in napreden sistem ocenjevanja voženj, ki vas spodbuja k izboljšanju vožnje.

Vigo zavarovanje lahko sklenete tudi preko spleta: TUKAJ, na našem spletnem mestu pa lahko opravite informativni izračun mesečne premije. Ste le en klik stran do večje varnosti na cesti!

{ srce-za-svet link fix }

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE