NIKOLI SAMI
V BOLEZNI

Zdravstvo Plus

Sklenite paket Zdravstvo Plus ter si zagotovite pomoč, ki jo boste v zrelem življenjskem obdobju zaradi bolezni ali nezgode morda potrebovali pri vsakodnevnih opravilih, in takojšnje dostope do zdravnikov specialistov ne glede na to, ali gre za nujen ali nenujen primer.

Zakaj skleniti zavarovanje?

 • Zagotovimo vam pomoč pri vsakodnevnih opravilih.
 • Posredujemo vam informacije o zdravnikih specialistih iz javne in zasebne mreže.
 • Za vas uredimo posvet s zdravnikom splošne medicine na daljavo. 
 • Omogočamo priključitev zavarovanja na že sklenjeno življenjsko zavarovanje ali ob novi sklenitvi. 

Promo image

Komu je namenjen?

Paket Zdravstvo Plus je namenjen vsem, ki boste v zrelem življenjskem obdobju po hospitalizaciji zaradi bolezni ali nezgode morda potrebovali pomoč pri vsakodnevnih opravilih in prevozih, poleg tega pa si želite v primeru nenujnih zdravstvenih težav zagotoviti posvet z zdravnikom specialistom splošne ali družinske medicine. 

Kaj vključuje?

Paket Zdravstvo Plus združuje:

Ob sklenitvi paketa Zdravstvo Plus lahko izberete obe zavarovanji ali le tisto, ki ga potrebujete.

Promo image

Zavarovanje Pomoč na domu in prevozi

Zavarovanje Pomoč na domu in prevozi vključuje pet različnih vrst asistenčnih storitev. Koristite jih lahko v primeru zdravljenja zaradi novo nastalega rakavega obolenja ali po zaključeni (vsaj 3-dnevni) hospitalizaciji zaradi srčnega infarkta, možganske kapi ali poškodbe.

V ta sklop pomoči uvrščamo pomoč pri umivanju, hranjenju, slačenju in oblačenju, vzdrževanju osebne higiene ter pri gibanju in razgibavanju.

V ta sklop pomoči uvrščamo pomoč pri pomivanju posode, segrevanju že pripravljenih jedi, osnovnem čiščenju bivalnega prostora in odnašanju smeti, prezračevanju bivalnega prostora ter pri postiljanju in vzdrževanju spalnega prostora. 

V ta sklop pomoči uvrščamo nakup osnovnih živil iz najbližje trgovine.

V ta sklop pomoči uvrščamo prevzem zdravil na recept v lekarni. 

V ta sklop pomoči uvrščamo prevoze in spremstvo na zdravniške preglede, prevoze in spremstvo v primeru zdravljenja rakavih obolenj ter prevoze in spremstvo do najbližje banke, pošte, lekarne, trgovine.
V primeru hospitalizacije
zaradi možganske kapi,
srčnega infarkta
ali nezgode*
V primeru zdravljenja
raka**
Letna premija Polletna premija Četrtletna premija Mesečna premija
storitve do 500 € storitve do 500 € 65,28 € 32,64 € 16,32 € 5,44 €
storitve do 1.500 € storitve do 500 € 137,88 € 68,94 € 34,47 € 11,49 €
storitve do 1.500 € storitve do 1.500 € 181,20 € 90,60 € 45,30 € 15,10 €

* Pogoj za koriščenje storitev je hospitalizacija zavarovanca zaradi navedenih stanj z najmanj tremi (3) zaporednimi nočitvami.

** Pogoj za koriščenje storitev je novo nastalo rakavo obolenje, za katero je predpisano zdravljenje.

Vse premije so brez 8,5 % DPZP.

Asistenca Zdravnik na daljavo

Asistenca Zdravnik na daljavo vključuje oziroma zagotavlja dvoje:

Že ob prvem pojavu nenujnih zdravstvenih težav vam zagotavljamo posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine. Posvet velja tudi za že obstoječa stanja, pokličete pa lahko tudi iz tujine.

Zdravnik bo po opravljenem posvetu podal svoje strokovno mnenje in priporočil možnosti zdravljenja. Izpisano pisno zdravniško mnenje vam bo posredoval.
V primeru, da imate sklenjeno zdravstveno zavarovanje Zdravje ali Kolektivno zdravstveno zavarovanje Specialisti velja pisno zdravniško mnenje, ki ga prejmete po posvetu tudi kot napotnica Sava, na podlagi katere lahko uveljavljate krite zdravstvene storitve iz predhodno omenjenih naših zavarovanj. 

Zakaj so paket izbrali drugi?

 • S paketom Zdravstvo Plus si zagotovite kritja dveh zavarovanj – zavarovanje Pomoč na domu in prevozi ter asistenco Zdravnik na daljavo.
 • Deležni boste hitre presoje zavarovalnega primera ob predloženi medicinski dokumentaciji. 
 • Asistenčne storitve zagotavlja TBS Team24, ki je del Zavarovalne skupine Sava.
 • Asistenčne storitve lahko koristite vsak delovnik med 8. in 20. uro oziroma po dogovoru.
 • Zagotovite si enostaven in hiter posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine.
 • Na voljo imate neomejeno število klicev in neomejeno trajanje pogovora, tudi za klice iz tujine.
 • Ker ni čakalnih vrst, boste prihranili veliko časa.
Person image

Zavarovanje v praksi

Zavarovanec se je s pohoda vrnil z zelo razbolenim gležnjem. Sumil je, da je šlo za zvin zaradi nerodnega koraka, zato je v sklopu asistence Zdravnik na daljavo rezerviral svoj termin pri zdravniku družinske medicine in opravil posvet že naslednji dan. Zdravnik je ugotovil, da ne gre za poškodbo in je zavarovancu predpisal sklop vaj za krepitev mišic okoli gležnja.

Vedno pravim, da moraš v življenju imeti takojšen dostop do najboljšega prijatelja in zdravnika. Zato imam sklenjeno zavarovanje Zdravstvo Plus.

Viktor
Vsebina objavljena na spletni strani je splošnega informativnega značaja. Podrobna vsebina Asistenc in Zavarovanj je opredeljena v zavarovalnih pogojih.

Pogosta vprašanja

Zavarovanje lahko prekinete z izpolnitvijo prekinitvene izjave in obvezno identifikacijo na najbližji poslovni enoti ali pisarni Zavarovalnice Sava ali pri zastopniku. Lokacije najdete tukaj. Podatek o lokacijah lahko dobite tudi na brezplačni telefonski številki 080 19 20.

PREBERITE VEČ

Auto-config is set

Svetovalnica

Z vami smo v stiku tako, kot vi želite.

3

Spletna prijava in ogled škode na daljavo

Prijavite škodo na spletu, povežite se s cenilcem in nam omogočite hiter ogled škode s pomočjo kamere na vaši pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Podpis na daljavo

Sklenite zavarovanje od koderkoli, tako da zavarovalno polico podpišete na svoji pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Spletne oddaje Naše tačke

Skrb za pse in mačke presega le kakovostno hranjenje, streho nad glavo in obvezne obiske veterinarja. Zato v spletnih oddajah z Natašo Bešter in gosti odkrivamo zanimive in koristne teme o naših štirinožcih.

PREBERITE VEČ

Side image

Svetovalnica

Z vami smo v stiku tako, kot vi želite.

Spletna prijava in ogled škode na daljavo 

Prijavite škodo na spletu, povežite se s cenilcem in nam omogočite hiter ogled škode s pomočjo kamere na vaši pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Svetovalnica za mlade

Mama ne izbira, kaj počneš v prostem času. Ali še vedno ureja zavarovanja zate?

PREBERITE VEČ

Potrdite identiteto z video klicem

Preverjanje identitete zavarovanca je za sklenitev življenjskega zavarovanja nujna. To odslej opravite kar z video klicem - na daljavo.

PREBERITE VEČ

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE