Spletna oddaja Naše tačke

V Zavarovalnici Sava verjamemo, da je skrb za pse in mačke presega le kakovostno hranjenje, streho nad glavo in obvezne obiske veterinarja. Zato smo pripravili serijo spletnih oddaj, v katerih bo Nataša Bešter z gosti odkrivala zanimive in koristne teme o naših štirinožcih.

{{ page specifics }}

Hitre povezave do spletnih oddaj Naše tačke

EPIZODA NAŠE TAČKE #7

Brejost in mladički

Sedmo epizodo oddaje Naše tačke smo namenili pogovoru o brejosti in skrbi za mladičke od trenutka, ko prvič stopijo na svoje majhne tačke, do trenutka, ko se skobacajo v svoj novi dom. Na naša in vaša vprašanja je tokrat odgovarjala vsesplošna poznavalka in ljubiteljica kosmatincev (mačk in psov) Špela Židan. Poglejte epizodo in se dodobra pripravite na štirinožni naraščaj.

EPIZODA NAŠE TAČKE #6

Vzgoja in učenje odpoklica

V šesti epizodi govorimo o vzgoji in nasvetih, kako štirinožne prijatelje naučiti odpoklica. Da bo obdobje novega šolskega leta uspešno tudi za vse znanja željne kosmatince, sta Nataša Bešter in Tjaša Kovač, ustanoviteljica centra Naraven pes, med pogovorom prikazali tudi praktično vajo za učenje odpoklica in odgovorili na vprašanja gledalcev. Poglejte, kaj sta povedali.

Kako psa naučiti odpoklica?

Odpoklic je eden najpomembnejših ukazov, ki se jih lahko vaš pes nauči. V članku razkrivamo vse, kar morate vedeti, da boste pri učenju odpoklica uspešni. 


EPIZODA NAŠE TAČKE #5

Tačke v poletnih mesecih

V peti epizodi govorimo o vročini in nasvetih, kako štirinožce pripraviti na vroče poletne dni. Nataša Bešter in Ana Hudobivnik, veterinarka iz Klinike Loka, sta v prijetni senci poklepetali o vseh izzivih, ki jih poletje prinese lastnikom kosmatincev. Poglejte, kaj lahko storite, da bodo na letošnjem poletnem dopustu uživale tudi vaše tačke.

EPIZODA NAŠE TAČKE #4

Prihod novih tačk

Četrta epizoda je namenjena vsem, ki prvič kupujete mladička in ne veste, kako začeti. 🐶 Nataša je gostila veterinarja in kinologa Jožeta Vidica, ki je med drugim pojasnil tudi, kako izbrati vzreditelja in se pripraviti na prihod mladička v vaš dom.

Večno vprašanje - ovratnica ali oprsnica?

Vsak lastnik psa se prej ali slej sooči z odločitvijo - ovratnica ali oprsnica?  V tem članku bomo raziskovali prednosti in slabosti posamezne izbire.


Kako prepoznati dobrega vzreditelja?

Pri odločanju za novega štirinožnega družinskega člana, je izbira vzreditelja ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jo boste sprejeli. 


Kako ustvarimo varen prostor za pasje mladiče?

Ustvarjanje varnega prostora za pasje mladičke je ključnega pomena za njihovo dobro počutje in varnost. V članku razkrivamo prednosti uporabe boksa.

EPIZODA NAŠE TAČKE #3

Pokanje pirotehnike, triki in socializacija psa

Kako poskrbeli za vaše ljubljenčke v času ognjemetov in pokanja? 💥 Nataša Bešter se je pogovarjala z veterinarko in ljubiteljico živali Urško Škufca.🐶 🐱 V tretji epizodi smo se pogovarjali tudi o trikih, ki jih lahko obvlada vaš pes, s pasjo inštruktorico Metodo Mikuž pa o socializaciji psa.

EPIZODA NAŠE TAČKE #2

Zdravje hišnih ljubljenčkov

V drugi epizodi Naše tačke, ki jo pripravljamo v sodelovanju z Natašo Bešter in strokovnjaki, ki se na najrazličnejše načine ukvarjajo s štirinožci, smo se pogovarjali o zdravju hišnih ljubljenčkov in kaj storiti, če pride do zdravstvenih težav.

EPIZODA NAŠE TAČKE #1

Prvi koraki za lastnike in bodoče lastnike psov

V prvi epizodi se posvečamo prvim pasjim korakom. Kakšna je razlika med nakupom in posvojitvijo psa, kako izbrati pravo pasmo in kaj pomeni sožitje človeka in pasjih tačk? Vabljeni k ogledu.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE