Spletna oddaja Naše tačke

V Zavarovalnici Sava verjamemo, da je skrb za pse in mačke presega le kakovostno hranjenje, streho nad glavo in obvezne obiske veterinarja. Zato smo pripravili serijo spletnih oddaj, v katerih bo Nataša Bešter z gosti odkrivala zanimive in koristne teme o naših štirinožcih.

{{ page specifics }}

EPIZODA NAŠE TAČKE #5

Tačke v poletnih mesecih 

V peti epizodi govorimo o vročini in nasvetih, kako štirinožce pripraviti na vroče poletne dni. Nataša Bešter in Ana Hudobivnik, veterinarka iz Klinike Loka, sta v prijetni senci poklepetali o vseh izzivih, ki jih poletje prinese lastnikom kosmatincev. Poglejte, kaj lahko storite, da bodo na letošnjem poletnem dopustu uživale tudi vaše tačke.  

EPIZODA NAŠE TAČKE #4

Prihod novih tačk

Četrta epizoda je namenjena vsem, ki prvič kupujete mladička in ne veste, kako začeti. 🐶 Nataša je gostila veterinarja in kinologa Jožeta Vidica, ki je med drugim pojasnil tudi, kako izbrati vzreditelja in se pripraviti na prihod mladička v vaš dom. 

EPIZODA NAŠE TAČKE #3

Pokanje pirotehnike, triki in socializacija psa

Kako poskrbeli za vaše ljubljenčke v času ognjemetov in pokanja? 💥 Nataša Bešter se je pogovarjala z veterinarko in ljubiteljico živali Urško Škufca.🐶 🐱 V tretji epizodi smo se pogovarjali tudi o trikih, ki jih lahko obvlada vaš pes, s pasjo inštruktorico Metodo Mikuž pa o socializaciji psa.

EPIZODA NAŠE TAČKE #2

Zdravje hišnih ljubljenčkov

V drugi epizodi Naše tačke, ki jo pripravljamo v sodelovanju z Natašo Bešter in strokovnjaki, ki se na najrazličnejše načine ukvarjajo s štirinožci, smo se pogovarjali o zdravju hišnih ljubljenčkov in kaj storiti, če pride do zdravstvenih težav.

EPIZODA NAŠE TAČKE #1

Prvi koraki za lastnike in bodoče lastnike psov

V prvi epizodi se posvečamo prvim pasjim korakom. Kakšna je razlika med nakupom in posvojitvijo psa, kako izbrati pravo pasmo in kaj pomeni sožitje človeka in pasjih tačk? Vabljeni k ogledu.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE