Dom je naše varno zavetje, kamor se vedno vračamo. Je prostor, kjer odraščamo, kjer ustvarjamo nove spomine in kjer so prijatelji vedno dobrodošli. Spomini bodo za vedno ostali na varnem, primerno pa zavarujte tudi svoj dom, če se kdaj slučajno pripeti kaj nepredvidenega.

KAJ VKLJUČUJE PREMOŽENJSKO ZAVAROVANJE DOMA?

PAKETI S KRITJI ZA VEČ KOT 50 NEVARNOSTI

Izbirate lahko med tremi paketi kritij DOM+, DOM PREMIUM in DOM PREMIUM+, ki jim lahko poljubno dodajate ali odvzemate rizike in prilagajate višino zavarovalne vsote.

Podrobneje objekt
Podrobneje oprema

 

ZAVAROVANJE ZA DODATNE NEVARNOSTI

Med dodatne nevarnosti spadajo nezgodna smrt hišnih ljubljenčkov (stroški zdravljenja niso kriti), zavarovanje za primer terorističnih dejanj, potresno zavarovanje za objekte in opreme ter paket zavarovanja za najemodajalce.

DOMSKO ASISTENCO ASISTIM in E-HIŠNIK

Storitev ASISTIM omogoča rešitev škodnega primera z enim samim klicem, ki velja za zasebno hišo, stanovanje ali stanovanjsko opremo, ki je zavarovana z zavarovanjem DOM, s storitvijo eHišnik pa vam v primeru težave ali okvare vam zagotovimo najprimernejšega svetovalca, s katerim se boste povezali z video klicem.   
Podrobneje

SODOBNA KRITJA

Med sodobna kritja sodijo zavarovanja za toplotne črpalke, sončne elektrarne in male čistilne naprave, pametne inštalacije z napravami, osebni predmeti, oprema za vrt in oprema kopenskih motornih vozil.

PRAVNA ZAŠČITA

Pravna zaščita velja za vso družino. Glede na izbrani paket pa vključuje kritja stroškov odvetnikov in pravnih svetovanj na zasebnem ter poklicnem področju.

OSEBNA NEZGODNA ASISTENCA

Z osebno nezgodno asistenco si zagotovite pomoč po vsem svetu v primeru nezgode. Poskrbeli bomo za vaš prevoz, poravnali stroške medicinske oskrbe in drugih nujnih prevozov.
Podrobneje

ASISTENCA V PRIMERU KIBERNETSKEGA VDORA

V primeru kibernetskega vdora ali za odpravo posledic vdora nudimo strokovno pomoč na daljavo pri obnovi arhiva osebnih podatkov, obnovi programske opreme in obnovi varnostnih nastavitev, kot so antivirusni program, aktivna požarna pregrada in drugo.
Podrobneje

NOVO! ASISTENCA ZDRAVNIK NA DALJAVO

Z asistenco Zdravnik na daljavo bomo poskrbeli dostop do najboljših družinskih zdravnikov v primerih nenujnih zdravstvenih stanj. Zavarovanje velja za vas in za družinske člane, ki živijo z vami.
Podrobneje

 

PRENESI PRODUKTNO MAPO

Preverite možnosti zavarovanja in kritja ter si dosledno preberite zavarovalne pogoje:

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Zavaruje več kot 50 kritij.
  • Prilagodljiva izbira kritij.
  • Rešitev škodnega primera z enim klicem.
  • Osebna asistenca z vključenim kritjem za primer kibernetskega vdora.
  • Visoke zavarovalne vsote za odgovornost in pravno zaščito.
  • Kritje odgovornosti za ves svet.
  • Paket za najemodajalce.
  • Dodatno strojelomno zavarovanje.
Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}