BLOG

Kam z mulcem

{{ DPT modifications }}


Tina, Cica, Iva in Urša so mamice “rojenih” popotnikov, ki so vedno aktivne z njihovimi mulci in v stalnem iskanju zanimivih doživetij in luštnega preživljanja prostega časa. Predvsem pa menijo, da materinstvo ni ovira pri tem, kar najraje počnejo – potujejo in raziskujejo. Zato so se zbrale tudi na njihovem blogu Kam z mulcem, kjer delijo svoje izkušnje. verjamemo, da s tem opogumijo tudi druge mame in očete, da se podajo na potep z mulci. Pa naj bo to le kratek izlet v Sloveniji ali zaresno potovanje na drugi konec sveta.


VSE OBJAVE AVTORJA

Aktualna ponudba

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE